06/20 821 5252

info@korhazsuli.hu

Támogatóknak

Miért támogassam?

A KórházSuli Alapítvány döntően az elkötelezett cégektől és magánszemélyektől beérkező összegekből tartja fenn magát. Ezt kiegészítik a pályázatokon elnyert támogatások és a 2020-ban először gyűjtött SZJA 1%-ok.

Küldetésünk a hosszas betegségből gyógyuló gyerekek és családjaik támogatása. A közös tanulás jó eszköz ahhoz, az otthonlét ideje alatt se magányosodjanak el, aktívak maradjanak és a gyógyulásukat segítő célokat tudjanak kitűzni.

Jövőt álmodni és hozzá társakat találni izgalmas utazás, megvalósítása azonban elképzelhetetlen a biztos háttér megteremtése nélkül.


Ha fontosnak tartod céljainkat, és Neked is értéket jelent a tartósan beteg gyerekek visszailleszkedése és a jövő generációjának érzékenyítése és szemléletformálása, akkor csatlakozz és támogasd ügyünket.

Hogyan támogathatom...

Cégként?

Hiszünk a partnerségben és a közös gondolkodásban. Ha cégként felfigyeltél ránk, keress bennünket, beszélgessünk és megtaláljuk a legjobb együttműködési formát!
Írj nekünk a tamogatas@korhazsuli.hu email címre!

magánemberként?

Minden befolyó forint segít céljaink elérésében. Minden adománynak örülünk, amelyet pénztárcád megenged!

önkéntesként?

Mire fordítjuk az adományokat

Célunk, hogy a tartósan beteg gyermekek lelkileg is megerősödve térjenek vissza betegségük előtti életükhöz, ebben segítjük Őket, családjukat és anyaiskolájukat, osztályközösségüket.

Ahhoz, hogy minél több gyógyuló diák és önkéntes egyetemista párosunk tanulhasson, munkatársaink biztosítják a stabil hátteret.

Önkénteseink képzésére, csapatunk építésére

A programunkba jelentkező középiskolások és egyetemisták számára a biztonságos együttműködés hátterét a képzések, szupervíziók, csapatépítők adják.

Szakmai fejlesztésekre, IKT eszközök beszerzésére

Programunk növekedésével újabb igények jelennek meg, amelyek szakmai megvalósításán dolgozunk. Nem minden résztvevő rendelkezik a tanuláshoz szükséges megfelelő technikai háttérrel.

Költségeink fedezésére

Az alapítványunk működési költségein kívül állandó munkatársak alkalmazására is szükség van ahhoz, hogy a több száz résztvevő munkáját biztonsággal tudjuk koordinálni.

Partnereink

Főtámogatónk:

Támogatóink:

Átláthatóság

A KórházSuli 2019-ben felvételt nyert az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületébe. Elfogadtuk és magunkra nézve kötelezőnek tartjuk az Etikai Kódexet, melynek melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság.


Az Etikus Adománygyűjtő Szervezet tagjaként az Etikai Kódexnek megfelelően kezeljük a hozzánk beérkezett adományokat és tevékenységünket átláthatóan kommunikáljuk.