SozialMarie 2021 díjat kaptunk

Főtámogatónkkal, a Telenorral közös Online tanítok programunk közel 300 pályázatból került a legjobb 15 közé.

A SozialMarie 2021 díjakat a nemzetközi zsűri május 1-én ítélte oda 15 kiemelkedő társadalmi innovációnak Ausztriából, Magyarországról, Horvátországból, Csehországból, Szlovákiából és Szlovéniából. 

A SozialMarie – Prize for Social Innovation nyertesei között van a KórházSuli Összefogással az oktatásért a COVID járvány alatt című, a Telenor Hungary-val közös projektje is.

Fődíjat kapott:
1. Díj (15.000 €): Labour dispute and care (Ausztria) 

2. Díj (10.000 €): Járvány-jogsegély (Magyarország) 

3. Díj (5.000 €): MADE IN: Crafts and Design Narratives (Horvátország, Ausztria, Szlovénia) 

További 12 nyertes projekt 2.000 eurós díjat nyert Ausztriából, Magyarországról, Horvátországból, Csehországból és Szlovákiából. Köztük Magyarországról a KórházSuli és a Munch projekt.

Galambos Márton, a Forbes Hungary főszerkesztője a SozialMarie magyarországi fővédnöke, aktív fővédnökként választott projektje az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalom

A nyerteseket online, egy virtuális közönség előtt hirdették ki. Az ünnepség jó hangulatáért Dj Stuart Freeman moderátor és a horvát Saffron zenekar gondoskodtak.

Idén újra kiváló társadalmi innovációknak örülhetünk! Öröm volt megismerkedni azzal a sok, nagyszerű projekttel, amelyek társadalmi kihívásokra adnak megoldásokat. 

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn