Szülőknek

Megoldást keresel tartósan beteg gyereked otthoni oktatására?

Segítünk!
  Történeteink

  „Dorina az első találkozás óta pontos, szimpatikus, energikus, kedvesen szigorú, célratörő, lelkes tanárnő. Nagy lendülettel dolgoznak minden órán együtt. Sikerült a nagy lemaradásból jelentősen fejlődni, melyet a gyermekem angol tanára (aki angol anyanyelvű) észrevett, örömmel fogadta a nagyfokú fejlődést. Hálás köszönet ezért Dorinának, valamint a KórházSulinak is. A sok önkéntes munkával lehetővé tették gyermekemnek, hogy a betegsége miatt kialakult nagyfokú hiányosságból jelentős részt lefaragjon. A segítségük nélkül ezt nem tudtuk volna elérni."
  Szülő
  „Ma volt az első óránk! Nagyon élveztem! Alig várom a következőt! 😊 Orsi teljesen más megvilágításban mutatja/mutatta be Nekem az irodalmat, már most imádok vele dolgozni!!! "
  N. 15 éves gyógyuló diák
  „Köszönjük neked a sok-sok kidolgozott matek tételt és az estébe nyúló példa magyarázatokat! Együtt bebizonyítottuk, hogy a közös munkánkkal matematikából is lehet 4-es év végi osztályzatot elérni. Érettségin az 5-re hajtok...:)”
  M. 17 éves gyógyuló diák
  „Dalma egy főnyeremény! Köszönjük a sok segítséget, türelmet, megértést, elfogadást. A dolgokhoz való SZUPER hozzáállásodat! Benned nemcsak segítőre, hanem jó barátra is találtam."
  B -13 éves gyógyuló diák