06/20 821 5252

info@korhazsuli.hu

Önkénteseknek

Milyen a KórházSuliban önkéntesnek lenni? A világ egyik legjobb dolga!

Középiskolás vagyok

Amire hívunk:

Az általad vállat tantárgyból egyénileg vagy csapatban félévente 3-4 tananyag elkészítése. Hogy milyen egy jó KórházSuli tananyag? Vendégként belépve nézd meg itt.

A Mexikói úti Mozgásjavító Iskola kollégiumában mozgássérült fiatalok korrepetálása heti rendszerességgel délutánonként.

Minden nálunk vállalt feladatodért IKSZ-es órákat adunk!

Ha még nem múltál el 16 éves, kérd meg szüleidet, ha elmúltál, akkor Te töltsd ki jelentkezési űrlapunkat, mi hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot

Egyetemista vagyok

Amire hívunk:

Egy otthonában és/ vagy kórházban gyógyuló fiatal mentorálása (online és/vagy offline) a kedvenc tantárgyadból heti rendszerességgel. Munkádat, ha szükséges, mentorok segítik.

Az egyetemed felé igazolni tudjuk az önkéntes idődet. 

Várunk Téged is
a KórházSuli közösségébe.

Az elmúlt 7 évben 1.300+ középiskolás és egyetemista önkéntesünk, 700+ különböző korú beteg gyermek segítője és társa volt. Mindezt Veletek, közösen értük el. Hálásak vagyunk és köszönjük.

Jelentkezési űrlap önkénteseknek

Történeteink

Ha szeretnél még több #kórházsulisztorit olvasni, gyere a blogoldalunkra, amit önkénteseink írnak és szerkesztenek.

visszajelzes
„Elérkezett az a pillanat, hogy elköszönjek a KórházSulitól. Marcell sikeresen leérettségizett, méghozzá remek eredménnyel. Ezt megünnepeltük családilag, ahová szeretettel hívtuk meg 2,5 éve hű segítőnket Dalmát is, ezzel megköszönve áldozatos munkáját. Köszönjük a KórházSuli minden segítőjének.”
Dalma és Marcell