Támogatom

MagnetBank: 16200106-11625339

Alapítványunk küldetése a tartós betegség miatt az iskolából hónapokig, évekig kimaradó gyerekek és családjaik támogatása. A kortársakkal való közös tanulás jó eszköz ahhoz, hogy a diákok lépést tudjanak tartani az iskolai követelményekkel, ne magányosodjanak el és a gyógyulásukat segítő célokat tudjanak kitűzni.

A felénk irányuló bizalomnak köszönhetően az elmúlt 7 évben 25000 önkéntes órával több mint 700 gyógyuló gyereknek tudtunk segíteni az ország egész területén. 

A munkánkhoz elsősorban az elkötelezett cégektől és magánszemélyektől beérkező támogatások teremtik meg az anyagi fedezetet. Ezt kiegészítik a pályázatokon elnyert összegek és az adó 1%-os felajánlások.

Ha azonosulni tudsz céljainkkal, akkor segítsd Te is, hogy egyre több gyógyuló diák térhessen vissza a betegség előtti életéhez. Közben a velük tanuló önkéntes fiatalokat is támogatod, akikből a segítő munka által egy társadalmilag felelős, érzékeny, új generáció fejlődik.

Hogyan támogathatsz?

Pénzadománnyal

Bankkártyás fizetés:
Egyszeri támogatás:

Az Stripe biztosítja a kényelmes és biztonságos online fizetést.
Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a Stripe fizetési felületére.

Rendszeres támogatás:
A hosszabb távú elköteleződésed nagyobb biztonságot jelent számunkra. Lehetőséget ad arra, hogy még több gyógyuló diákkal tudjuk megosztani a közös tanulás élményét.
Átutalásos fizetés:
Támogatásodat utalással is eljuttathatod hozzánk.
Számlatulajdonos: KórházSuli Alapítvány
Számlavezető bank: MagnetBank
Bankszámlaszám: 16200106-11625339
Adószám:
18874015-1-13
Külföldi utalás esetén:
HU 1016200106 11625339 00000000
Közlemény:
Én is segítek, email cím

Mit jelent nekünk a támogatásod?

Bármekkora összeggel is támogatsz, nekünk sokat jelent! Támogatásoddal hozzájárulsz

izgalmas tananyag elkészítéséhez

egy önkéntes egyetemista vagy középiskolás felkészítéséhez
egy segítő-segített tanulópáros tanórájának létrejöttéhez

szemléletformáló beszélgetések létrejöttéhez a visszafogadó iskolai közösségekkel

Adód 1%-ával

A KórházSuli program működtetését és fejlesztését az adó 1%-os felajánlások is jelentősen támogatják. Ami neked csupán néhány perc, az a gyógyuló diákjainknak tanórákat, közösséget jelent.  

ADÓSZÁMUNK: 18874015-1-13

Hogyan rendelkezhetsz?

Töltsd le a formot és add fel postán!
Itt tudod letölteni a KórházSuli adószámával kitöltött EGYSZA nyomtatványt!
Ügyfélkapunk keresztül:
Ha van Ügyfélkapu regisztrációd, akkor az egyszerűen és könnyen kezelhető ESZJA Online felületen keresztül tudod benyújtani a nyilatkozatot. Bejelentkezés után kattints a rendelkezés fülre, írd be az adószámunkat, mentés, majd véglegesítés után küldd be!

ADÓSZÁMUNK: 18874015-1-13

Mivel tudsz még támogatni minket?

Tárgyi eszközzel

Laptop, tablet felajánlás

Önkéntes munkával

Ha szívesen támogatnád munkánkat és programjaink megvalósulását, akkor írj nekünk:

Pro bono szaktudással

Ha cégként, vállalatként vagy magánemberként szakmai tudásoddal szeretnél segíteni nekünk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:

Köszönjük, ha azonosulni tudsz céljainkkal és támogatod a munkánkat. Ha érdekelnek legfrissebb híreink, csatlakozz hozzánk a közösségi felületeinken vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.

Mire fordítjuk az adományokat?

Célunk, hogy a tartósan beteg gyermekek lelkileg is megerősödve térjenek vissza betegségük előtti életükhöz, ebben segítjük Őket, családjukat és anyaiskolájukat, osztályközösségüket.

Ahhoz, hogy minél több gyógyuló diák és önkéntes egyetemista párosunk tanulhasson, munkatársaink biztosítják a stabil hátteret.

Önkénteseink képzésére, csapatunk építésére

A programunkba jelentkező középiskolások és egyetemisták számára a biztonságos együttműködés hátterét a képzések, szupervíziók, csapatépítők adják.

Szakmai fejlesztésekre, IKT eszközök beszerzésére

Programunk növekedésével újabb igények jelennek meg, amelyek szakmai megvalósításán dolgozunk. Nem minden résztvevő rendelkezik a tanuláshoz szükséges megfelelő technikai háttérrel.

Költségeink fedezésére

Az alapítványunk működési költségein kívül állandó munkatársak alkalmazására is szükség van ahhoz, hogy a több száz résztvevő munkáját biztonsággal tudjuk koordinálni.