A KórházSuli is támogatható a KAP Programban

Közel 200 pályázatból választotta ki a szakmai zsűri a Kórházsulit is, így a KAP program keretében ránk is lehet szavazni.

Nagy örömünkre, mi is benne vagyunk abban a 40 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz jutnak a MagNet Bank ügyfeleinek döntése által! A támogatás a Kórházsuli fenntartható, stabil működéséhez, továbbfejlődéséhez, ismertségének növeléséhez, mindezek hatására a társadalmi bázisépítéséhez járul hozzá. Köszönjük, ha velünk tartasz, élsz ezzel a lehetőséggel és a Rád eső nyereségrészt nekünk ajánlod fel.

Köszönjük, ha velünk tartasz, élsz ezzel a lehetőséggel és a Rád eső nyereségrészt nekünk ajánlod fel. Erre október 28-ig van lehetőséged! 

Itt lehet ránk szavazni:

https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap

Azokat, akik most nem tudnak minket támogatni, de ismernek MagNet Bankos ügyfeleket arra kérjük, hogy vigyék hírét a Kórházsuli munkájának.

Az a célunk, hogy minél többen megismerjék és megszeressék a KórházSulit, hiszen így még több tartósan beteg diáknak nyílik lehetősége arra, hogy velünk tanuljon és közösségben gyógyuljon.

A támogatásra váró projektünk részletei itt olvashatóak:

https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2020

A Közösségi Adományozási Program keretében a bank ügyfelei közel 40 millió forintot osztanak szét a Bank hozzájárulásával az általuk kiválasztott társadalmi szervezetekre leadott szavazataikkal.

Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez. 

Az idén 20 társadalmi célú projekt mellett 20 környezeti témában tevékenykedő szervezetet válogattak be, így 2020-ban összesen 40 projekt közül választhatnak az ügyfelek Társadalmi Hatás és Környezeti Hatás kategóriákban.

Facebook
Email
LinkedIn