Boldog gyerekekért, boldog családokért díj

A KórházSuli és alapítványunk vezetője oktatás kategóriában kapott elismerést.

Tizennégy „hétköznapi hős” és több esetben a hozzájuk kapcsolódó szervezetek vehették át a Felelős Szülők Iskolája erkölcsi és szakmai elismeréssel járó BOLDOG GYERMEKEKÉRT, BOLDOG CSALÁDOKÉRT elismerést. 

„A KórházSuli önfeledt, odaadó szakmai és emberi munkájával teremt hidat az oktatás és az egészségügy között, olyan gyermekek tanításával, közösségben való megtartásával, akinek ez a segítség elvitathatatlanul létfontosságú mind mentális, mind fizikai értelemben.” – mondta Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője, mikor átadta a díjat Tóthné Almássy Monikának és a KórházSulinak.  

Tibenszky Moni Lisa, Tóthné Almássy Monika, Vargacz Alexandra

10+1 éves a Felelős Szülők Iskolája társadalmi vállalkozás, mely egy baráti és egyben szakmai közösség összefogásával a boldog gyermeknevelés receptjét keresi. A szervezetet saját misszióból alapította meg Tibenszky Moni Lisa és hosszú évek óta közösen vezetik Vargacz Alexandrával, melyhez azóta számtalan pszichológus, tanár, orvos, mentálhigiénés szakember csatlakozott, hogy cikkeikkel, előadásaikkal, érzékenyítsenek, szemléletváltást hozzanak az oktatásban, egészségügyben, melynek nyertesei a gyermekek lesznek. 

A BOLDOG GYERMEKEKÉRT, BOLDOG CSALÁDOKÉRT díjat 2015-ben alapították.

Köszönjük a Felelős Szülők Iskolájának az elismerést és gratulálunk minden díjazottnak.

Részetek és a további díjazottak ITT

Facebook
Email
LinkedIn