Idén is KAP program

Közel 150 szervezet közül választotta ki a szakmai bíráló bizottság a KórházSulit is.

Május 17-én indult az idei Közösségi Adományozási Program (KAP) felajánlási időszaka! A MagNet Bank ügyfelei június 28-ig tudnak támogatni egy társadalmi ügyet, a bank tulajdonosi köre ugyanis minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, amit felajánl egy-egy szervezetnek. A 27 szuper kezdeményezés között idén is ott találod a KórházSulit.  

Kérünk kattints ide, ha a Ránk esik a választásod?  https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap

Köszönjük.

Az idei támogatásból egy több pilléren nyugvó inklúzió alapját képező iskolai szemléletformáló módszertant kívánunk kidolgozni. Célunk, hogy ez digitális keretek között elérhetővé váljon az ország minden iskolai közössége számára.

A programban tavaly is részt vettünk, akkor a KórházSuli javára 868.363 Ft gyűlt össze, amit a fenntartható, stabil működésünkre és programjaink ismertségének növelésére fordítottunk. 

A KAP Programról:

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a MagNet Bank teljes ügyfélkörét mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást indítson el az érintettjei életében. A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Az ügyfeleknek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából. A KAP 2010-es kezdete óta közel 290 millió forint szétosztásáról gondoskodtak!

A programban a társadalmi szervezetek pályázat útján vehetnek részt, majd a pályázatok elbírálását egy szakmai zsűri végzi.

Facebook
Email
LinkedIn