Tőletek KAP-tuk

Lezárult a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programja. A bank ügyfelei 584 945 forintot gyűjtöttek a KórházSulinak.

A támogatásból egy több pilléren nyugvó inklúzió alapját képező iskolai szemléletformáló módszertant dolgozunk ki. Célunk, hogy ez digitális keretek között is elérhetővé váljon az ország minden iskolai közössége számára, és így sokezer gyermekre legyen pozitív hatással.

Bár a Közösségi Adományozási Program (KAP) felajánlási szakasza véget ért, ha a bank ügyfele vagy, akár egész évben tudsz támogatni minket a Segítő Bankkártyás programon keresztül!

Részletek: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi…/a-segito-bankkartya

A KAP Programról: A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a MagNet Bank teljes ügyfélkörét mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást indítson el az érintettjei életében. A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Az ügyfeleknek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából. A KAP 2010-es kezdete óta közel 290 millió forint szétosztásáról gondoskodtak! A programban a társadalmi szervezetek pályázat útján vehetnek részt, majd a pályázatok elbírálását egy szakmai zsűri végzi.

Facebook
Email
LinkedIn