Véget ért a Tavaszi Duplázó és mindenki célba ért.

Nem csak azok, akik velünk tartottak ezen az úton és hatszor körbejárták velünk az országot. Mi, a KórházSuliban is célba értünk, ugyanis összegyűjtöttük az 1.800.000 Ft-ot, KÖZÖSEN! Így a Duplázónak hála több, mint 3.600.000 Ft támogatásból 720 plusz tanórát tudunk adni tanulópárjainknak.

De mi is történt ezen a héten?

355-en tartottak velünk az úton. 67 csapat regisztrált, abból is a legnagyobb csapatban 32-en.

Már az első napon felvettük a nyúlcipőt és 590 kilométert tettünk meg együtt. Indultak a csapatok, indultak az egyéni regisztrálók: sokan bicikliztek (5944 km), vagy futottak (2558 km), de akadtak olyanok is, akik gyalog (5347) vágtak neki a kilométereknek.

Közösségünk tagjai sokszor segítséget is kaptak, nem voltak egyedül, hiszen sokakat kísérték négylábú barátaik. 

A második napon voltunk a legaktívabbak. Neki is iramodtunk a távoknak így a nap végére már annyi kilométer összegyűlt, hogy egyszer már körbe is jártuk az országot!

A többi napon sem haboztatunk, ugyanolyan nagy lendülettel mentünk tovább és tovább.A harmadik napon pedig már kétszer annyi kilométer jött össze! Megállíthatatlanok voltunk és csak pörgött a számláló! Csak a fejünket tudtuk kapkodni ettől a sebességtől. Gyűltek a kilométerek és a beérkezett képek, amikért külön köszönet jár, hiszen így mindannyian részesei lehettünk egymás élményeinek.

A hatalmas lendületnek köszönhetően a Tavaszi Duplázó végére összesen 13 850 kilométert gyűjtött össze a KórházSuli Közösség!

Eszméletlen ez a szám, gondoljatok bele: HATSZOR jártuk körbe Magyarországot.

Együtt tényleg minden sikerülhet! Elképesztő volt látni ezt az összefogást, hogy az ország szinte minden pontjáról csatlakoztak résztvevők!

A Tavaszi Duplázóról:

A Tavaszi Duplázó során lehetőséget kapott alapítványunk, hogy amennyiben összegyűjtünk 1.800.000 Ft-ot, ezt az összeget a Stronger Roots pályázati támogatásának köszönhetően megduplázhatjuk. Ezért a tavaszt valami igazán jóval összefogással kezdtük. Mozogtunk, és körbejártük az országot, hogy megmutassuk mindenhol vannak tanulni vágyó gyógyuló gyerekek. A Duplázó során a regisztrált tagok kilométereket gyűjthettek, ezzel bizonyítva, hogy együtt hegyeket is meg tudunk mozgatni! Még egyszer köszönjük mindenki támogatását és lelkesedését!

Facebook
Email
LinkedIn