Véget ért a Tavaszi Duplázó és mindenki célba ért.

Nem csak azok, akik velünk tartottak ezen az úton és hatszor körbejárták velünk az országot. Mi, a KórházSuliban is célba értünk, ugyanis összegyűjtöttük az 1.800.000 Ft-ot, KÖZÖSEN! Így a Duplázónak hála több, mint 3.600.000 Ft támogatásból 720 plusz tanórát tudunk adni tanulópárjainknak.

De mi is történt ezen a héten?

355-en tartottak velünk az úton. 67 csapat regisztrált, abból is a legnagyobb csapatban 32-en.

Már az első napon felvettük a nyúlcipőt és 590 kilométert tettünk meg együtt. Indultak a csapatok, indultak az egyéni regisztrálók: sokan bicikliztek (5944 km), vagy futottak (2558 km), de akadtak olyanok is, akik gyalog (5347) vágtak neki a kilométereknek.

Közösségünk tagjai sokszor segítséget is kaptak, nem voltak egyedül, hiszen sokakat kísérték négylábú barátaik. 

A második napon voltunk a legaktívabbak. Neki is iramodtunk a távoknak így a nap végére már annyi kilométer összegyűlt, hogy egyszer már körbe is jártuk az országot!

A többi napon sem haboztatunk, ugyanolyan nagy lendülettel mentünk tovább és tovább.A harmadik napon pedig már kétszer annyi kilométer jött össze! Megállíthatatlanok voltunk és csak pörgött a számláló! Csak a fejünket tudtuk kapkodni ettől a sebességtől. Gyűltek a kilométerek és a beérkezett képek, amikért külön köszönet jár, hiszen így mindannyian részesei lehettünk egymás élményeinek.

A hatalmas lendületnek köszönhetően a Tavaszi Duplázó végére összesen 13 850 kilométert gyűjtött össze a KórházSuli Közösség!

Eszméletlen ez a szám, gondoljatok bele: HATSZOR jártuk körbe Magyarországot.

Együtt tényleg minden sikerülhet! Elképesztő volt látni ezt az összefogást, hogy az ország szinte minden pontjáról csatlakoztak résztvevők!

A Tavaszi Duplázóról:

A Tavaszi Duplázó során lehetőséget kapott alapítványunk, hogy amennyiben összegyűjtünk 1.800.000 Ft-ot, ezt az összeget a Stronger Roots pályázati támogatásának köszönhetően megduplázhatjuk. Ezért a tavaszt valami igazán jóval összefogással kezdtük. Mozogtunk, és körbejártük az országot, hogy megmutassuk mindenhol vannak tanulni vágyó gyógyuló gyerekek. A Duplázó során a regisztrált tagok kilométereket gyűjthettek, ezzel bizonyítva, hogy együtt hegyeket is meg tudunk mozgatni! Még egyszer köszönjük mindenki támogatását és lelkesedését!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn