KórházSuli karácsonyi jótékonysági koncert

December 12-én régóta dédelgetett álmunk vált valóra. Karácsonyi koncertet rendeztünk segítőink és segítettjeink, családtagjaik és támogatóink számára. 

Izgatottan készültünk az eseményre.  A munka oroszlánrészét új önkéntes segítőnk Tar-Karaszi Katalin, az Eötvös József Gimnázium ének tanára vállalta. Művészeti vezetőként ő állította össze a programot, egyeztetett az énekkarokkal, együttesekkel, fellépőkkel. Megható volt látni, ahogy Katalin időt, energiát nem sajnálva ilyen rendkívüli estét szervezett.

A karácsonyi hangulatot nagyon jól megalapozta a Szironta Együttes és az EötvösBells együttesek harang- és csengettyű játéka. Fogaras Dániel  fuvolán két számban is duetett játszott, először Perger Nórával, majd Lakó Leventével, aki zongorán kísérte. Meghallgathattuk Dömötör Máté csodálatos játékát zongorán. Lenyűgöző volt hallgatni ilyen rendkívül tehetséges diákokat. Megismerhettük Somogyi Eszter gyógyult diákunk történetét.  Műsorunk végén lépett fel a Mozgásjavító Intézet és a Vakok Iskolájának énekkara saját számaikkal. A koncert egy közös énekléssel zárult.

A fellépők és vendégeink ajándékának elkészítésében rendkívüli összefogással segítségünkre volt a tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskolából Vántusné Gulyás Mónika, a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium lelkes önkéntesei és családjaik. Dóra Krisztina tanárnő és Varga Gréta Szolnokról, illetve a KórházSuli “Kommandó” (Eötvös József Gimnázium), akik tananyagfejlesztéseik mellett segítségünkre vannak rendezvényeink szervezésében. 

Igazán szívet meglengető érzés, hogy egy 130 nézővel, közel 100 fellépővel megvalósult koncert megszervezésében milyen sokan vettek  önzetlenül részt.

 

Rendkívüli öröm továbbá, hogy a sütivásáron összegyűlt összeggel támogatni tudjuk egy nehéz sorban élő segített diákunk tanulmányi- és vizsgaköltségét. 

Az eseményről készült kisfimünket itt érhetik el. 

 

Facebook
Email
LinkedIn