Legyen élmény a matektanulás is!

A mateking.hu is támogatja a KórházSuli diákjait és önkénteseit, hogy könnyeben boldoguljanak a számok rejtelmeiben!

Köszönjük a Mateking csapatának, hogy ingyenes hozzáférést biztosított tananyagaihoz, s így közel 200 gyógyuló diákunk és önkéntesünk kaphat újabb támogatást az otthoni tanuláshoz, és diákjaink oktatásához.

 „Köszönjük szépen, a legjobbkor jött a hosszabbított online oktatás miatt is.”

„A Dalmával történő felkészülés ellenőrzésére, kiegészítésére, és az önálló tanulásra is nagyon alkalmas ez a felület” – mondják önkénteseink.

Hogy mi az a Mateking?

A mateking olyan forradalmian új matektanulási módszer, amit azért választottak már több mint 160 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányok útjába. Rövid, könnyen érthető egységekben és szemléletes példákkal magyarázza el a legbonyolultabb matekos témaköröket is, így élménnyé változtatja a matektanulást. A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is, amitől még a legbonyolultabb részek is hirtelen egyértelművé válnak.

A Mateking használók visszajelzései magukért beszélnek:

„Az érettségire készülve nagy hasznát vettem az oldalnak.”

„A jelenlegi oktatási helyzet nem könnyíti meg a dolgomat a felkészülésben. Így jóval könnyebben tudok ismételni, ha hiányosságot érzek.”

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Matekinggel együttműködve segíthetünk diákjainknak, hogy még nagyobb élmény legyen a matektanulás. Köszönjük a lehetőséget!

Számtanra fel! 

Facebook
Email
LinkedIn