Kapcsolj ki és gyűjtsd velünk a kilométereket!

Adományozz – gyűjtsd a kilométereket – támogasd a járvány miatt otthon maradó diákokat. 

 

Most,  mindennél nagyobb szükségünk van arra, hogy összefogjunk, mozogjunk, kevesebbet képernyőzzünk és segítsünk egymásnak. Az ejgNonline és a KórházSuli csapata egy új jótékonysági kihívásra hív az őszi szünetben (október 24-31-ig)! 

Egy héten át telefonozás vagy kockulás helyett tölts minél több időt a barátaiddal, szeretteiddel sportolás keretében!

Ez az őszi szünet nemcsak a sportolásról fog szólni, hanem a segítségnyújtásról is! 

Na de hogyan? 

Kihívásunkhoz, egy támogatói összeg utalásával (2000Ft vagy 5000Ft) tudsz csatlakozni. 

Az adományokból befolyt összeg segíti a KórházSulit abban, hogy a covid járvány miatt otthonmaradó diákokkal is tudjon együtt  tanulni. A befizetett összegért egy csomagot fogsz kapni pólóval, KórházSulis maszkkal és egy nonline-os karszalaggal. 

Akár biciklizni, futni, vagy sétálni van kedved, itt a lehetőség, hogy egyedül vagy csapatban gyűjtsd a kilométereket, járjuk körbe virtuálisan az országot, mert mindenhol vannak érintettek!

Kik a szervezők?

Az ejgNonline csapata már harmadik éve szervez az Eötvös József Gimnáziumban olyan hétvégéket, amikor egy kicsit félreteszik a mobiljaikat a diákok.  Hogy senki ne unatkozzon, mindig szerveznek valami olyan eseményt a hétvégére, amin a résztvevők miközben együtt vannak, segítenek is valamilyen jó ügyért dolgozó szervezetnek. Idén a KórházSulira esett a választás. Ebben a sok szempontból különlegesen nehéz évben a nonline kihívása is változott: nem kell teljesen letenni a mobilt, csak néha megfeledkezni róla, viszont nemcsak egy hétvégére, hanem egy teljes hétre. 

A KórházSuli krónikusan beteg gyerekeknek segít a tanulásban önkéntes egyetemisták és gimnazisták bevonásával. A tavaszi karantén alatt az egészségügyi dolgozók gyerekeinek is segítettek a tanulásban. Most a krónikus betegséggel élők mellé állnak. Ez a segítségnyújtás, az önkéntes egyetemisták képzésével és rengeteg koordinátori munkával jár. A támogatásoddal ezt a munkát erősítheted.  

Mi a terv?

Hogy kikapcsolj! Gyűjtsd velünk a kilométereket és segítsd felhívni a figyelmet azokra a diáktársaidra, akik most is otthon vannak.

A kilométer gyűjtés az őszi szünet alatt zajlik. Nevezhetsz egyéni kategóriában, csapatban (barátaiddal vagy a családoddal(3-8fő)) vagy az iskolád színeiben. Semmi mást nem kell tenned, mint hogy  egy kellemes sétára indulj, biciklitúrára menj vagy fuss egy jót a szabadban. A megtett kilométereidet egy google form kitöltésével tudod igazolni akár naponta.  A távokat összeadjuk és megnézzük vajon képesek vagyunk-e együtt körbe járni / futni / biciklizni az országot?

Hogyan tudsz csatlakozni?

Az alábbi form kitöltésével és a támogatásod utalásával: https://forms.gle/eyfNHJrc2jZdgVqh6

A támogatásod összegét a járvány miatt kérjük, hogy utalással fizesd a formban megadott bankszámlaszámra! 

Biztonság kedvéért megadjuk itt is:

Bank: MagnetBank

Bankszámla szám: 16200106-11625339 

Közlemény: KS_Regisztrációs név

Cserébe egy “csomaggal” készülünk (pólóval, karszalaggal, KórházSulis maszkkal).


Hova fogod beírni a megtett kilométereket?

Minden nap ennek a formnak a kitöltésével igazolod a megtett kilométereidet. Csak őszintén! 🙂

https://forms.gle/5cmMnUTvKWXQRihY9


Hogyan kapod meg a csomagodat?

  • ha egyénileg nevezel vagy csapatban: emailben megírjuk, hogy mikor és hol tudod átvenni.
  • ha iskolával nevezel: házhoz visszük és leadjuk a portán
  • ha nem tudsz eljönni Budapestre (vidékről, külföldről): akkor postázzuk

Lehet esetleg különdíjakat kapni?

Hát persze! De ennek részletei majd szépen lassan derülnek csak ki a fb-eseményen (tehát kövesd szorgalmasan), illetve emailben.

Küldjetek magatokról képet egy-egy táv megtétele után! A szép új pólótokban, erre az emailcímre:

ejgnonline@gmail.com

Nevezéseddel hozzájárulsz, hogy a beküldött fotódat a szervezők a későbbi kommunikációjukban (honlapjukon és közösségi oldalaikon) felhasználhatják.

Tarts velünk! Izmokat melegíts! 🙂

 

Facebook
Email
LinkedIn