Cégeknek

Hogyan kapcsolódhattok a KórházSulihoz?

A céges támogatóinkkal  kölcsönös együttműködések kialakítására törekszünk. Szeretünk együtt gondolkodni, adni és kapni, megtalálni a közös pontokat, mert így tudunk igazán sikeres programokat létrehozni.

A KórházSuli fókuszterületei:

         tartós gyógykezelés alatt álló diákok személyre szabott oktatása,

         a következő generáció társadalmi szerepvállalásának elősegítése az önkéntesség szemlélete által,

          digitális oktatás.

Közös céges projektjeink

Online tanítok

2020-ban a COVID járvány idején számos támogatónk (Telenor, Richter, Roche, Libra, Demján Alapítvány) járult hozzá a kórházi dolgozók gyerekei számára beindított, online tanítok programunk sikeréhez.

Mentorklub

Mentor Programunkban végzős középiskolás diákjaink és egyetemista önkénteseink kaptak útmutatást a továbbtanulásukhoz céges partnereinktől. A KPMG és a Projekmenedzsment Szövetség szakmai előadást tartottak, az Eisberg, a MOHAnet, a Richter, a Telenor és a Soulware cégvezetői, vezetői tabuk nélkül beszélgetettek a fiatalokkal sikerekről, kudarcokról, a felnőtt élet nagy kérdéseiről.

Tavaszi duplázó

Adománygyűjtő kampányunk során a közösségünk tagjaival és a támogató cégeink kollégáival (Richter, Eisberg, Telenor, Emarsys, Fordítók Szövetsége) együtt róttuk a kilométereket, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a tartós betegségből gyógyuló diákok helyzetére. Az esemény weboldalát az Emarsys munkatársai fejlesztették.

https://korhazsuli.hu/veget-ert-a-tavaszi-duplazo-es-mindenki-celba-ert/

Támogatóink a 2020/21-es tanévben

Köszönjük támogatóinknak – azoknak, akik már a kezdetektől mellettünk állnak, és azoknak is, akik az évek során bármilyen kisebb, vagy nagyobb támogatással hozzájárultak munkánkhoz – hogy együtt több száz beteg gyerek tanulását és közösségbe való visszatérését segítettük.

FŐTÁMOGATÓNK

A KórházSuli működtetését, a tartósan beteg gyerekek tanulását, közösségbe való visszatérését 8 millió forint vagy annál magasabb összeggel támogatja.

ARANY FOKOZATÚ TÁMOGATÓINK

A KórházSuli működtetését, a tartósan beteg gyerekek tanulását, közösségbe való visszatérését 5 millió forint vagy annál magasabb összeggel támogatja.

EZÜST FOKOZATÚ TÁMOGATÓINK

A KórházSuli működtetését, a tartósan beteg gyerekek tanulását, közösségbe való visszatérését 1 millió forinttal vagy annál magasabb összeggel, szolgáltatással támogatják.

BRONZ FOKOZATÚ TÁMOGATÓINK

A KórházSuli működését, a tartósan beteg gyerekek tanulását, közösségbe való visszatérését egyéb összegű pénzadománnyal, szolgáltatással támogatják.

Köszönjük az OTP Bank Nyrt. és ügyfelei támogatását.

Támogatóink a korábbi években